Geek Girl Mini

Under våren har Karin Nygårds och jag ett Internetfonden-projekt för att sprida Geek Girl Mini till fler orter. Som en del av detta håller vi på att ta fram en aktivitetsbank, har skapat stöd för att arrangera en träff och letar efter olika arrangörer runt om i landet.

geekgirlmini-logga

En Geek Girl Mini-träff kan vara både öppen för alla tjejer i ett visst åldersspann eller sluten, dvs det är bara tjejer på en skola som bjuds in (efter skolan). Hittills i år har det varit träffar i Malmö, Stockholm och på en skola i Sollentuna. Det finns träffar inbokade i Linköping och Helsinborg, och fler är på gång på andra orter.

Till helgen ska jag till Stockholm för Geek Girl Meetup, där Karin och jag kommer att hålla en kortpresentation för att inspirera fler att arrangera Geek Girl Mini-träffar.

 

2 tankar kring ”Geek Girl Mini

 1. Karin Scherman

  Hej!
  Min dotter Märta 11 år har gått på höstlovskurs på coder dojo och tyckte det var roligt. Har du några tips var hon och hennes kompis kan fortsätta programmera?
  mvh karin Scherman

  Svara
  1. Marie Gustafsson Friberger Inläggsförfattare

   Hej! Vad roligt att de är intresserade av att fortsätta med programmering. Du känner så klart redan till Coder Dojo och deras kö. Vi kör Geek Girl Mini några gånger per termin, vi har inte bestämt om vi som är mentorer hinner med en träff till under hösten. Maila malmo@geekgirlmini.se så lägger jag till dig på mail-listan och skickar inbjudan när det är dags för nästa träff.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.